Allmänt, Foto

Hårfager

langharig

Nuläget.

Jag ser fram emot fredag: då ska jag och klippa mig!

Under en längre period har jag haft håret på utväxt – och jisses vad det har vuxit! Just nu har jag bara en massa hår, men efter fredag kommer jag även att ha en frisyr. 😉

Håret är inte lika långt som förra gången jag lät det växa (och sedan sålde det), men längre än vad det är nu vill jag inte ha det. Faktiskt börjar håret redan nu bli lite småbesvärligt att ha att göra med, så det ska bli skönt att få kapa en bit och forma till det.

Vad jag framför allt längtar efter är en lugg! Allt hår har fått växa okontrollerat, även luggen, men nu när den är så lång att jag kan haka fast den bakom öronen, vill jag inte ha den så. Jag har insett att jag passar bättre i synlig pannlugg, ingen lång slamsa att sätta bakom örat.

Jag vill påpeka att mitt hår är spikrakt i vanliga fall. Eventuella krusningar på bilden beror på att jag snott ihop håret och satt upp det med en hårklämma under dagen, och det kan ha varit lite fuktigt när jag gjorde det. Jag hoppas också att ni ser de gyllene skiftningarna i närbilden av håret – jag har varit mycket blondare, men mörknat med åren. Speciellt nu, efter en lång vinter, är jag extra mörkblond.

[tags]klippning, frisyr, frissa[/tags]