Allmänt, Foto

Läppstift

20160603_075518Jag kunde inte hålla mig längre. Slank in på affären och kollade in vilket läppstift jag behövde ville ha just nu, och det här blev det: Maybelline nr 407. Det är lite ljusare än det ser ut på bilden, beroende på skuggningen (jag ville visa numret, om inte annat så för att själv komma ihåg det).

Det är inte så att jag är utan röda läppstift, inte alls. Jag har en hel sminkväska full med läppstift, läppglans och en del annat smink, även om jag inte sminkar mig helt och hållet. OK, någon gång händer det – typ en gång vart tredje år eller så – men läppstift är aldrig fel. 😉

Mina ögon gillar inte riktigt mascara, och utan mascara är det liksom inte lönt att sminka sig. Jag har provat en mängd olika ”allergisäkra” sorters mascara men efter några få timmar har jag röda kliande ögon i alla fall. Den bästa mascaran (för mig) är Blinc.

Åter till läppstiften. Med ett riktigt ordentligt rött läppstift är det ingen som ser att jag inte målat resten, då alla blir som hypnotiserade av mina röda läppar. (Hoppas jag…) Den här gången var jag lite mer diskret, mest beroende på att jag redan har alla de knallröda nyanserna i sminkväskan. Det blir ändå skillnad – jag ser att mina jobbarkompisar inte riktigt kan sätta fingret på vad jag ändrat sedan igår. *he he*

Men jag ska erkänna. Det var inte bara läppstiftet som drog in mig i affären. Lösgodiset lockade mig till sig, då jag passerade godiset på väg mot sminket… Jellybeans är mina nya favoriter.

[tags]läppstift, Maybelline, mascara, Blinc, lösgodis, jellybeans[/tags]

2 kommentarer på “Läppstift”

  1. Läppstift funkar inte för mig. Inga färger går ihop med min kombination av grått skägg med röda stänk.. 🙂

    /Stefan

    1. Du vet väl att det finns varma respektive kalla färger? Du kanske har valt från fel färgfamilj? 😉

Kommentarer är stängda.