Allmänt, Foto

Måndag morgon

Efter att ha slängt ihop en snabb matsedel för veckan, kan jag berätta vad som INTE kommer att serveras:

Varje dag bär froppisen hem små läckerbitar åt mig! De hon inte får ta in* (och äta upp under datorbordet) lämnar hon i rökstolen åt mig, så jag ska se hur Duktig hon är. Ibland får jag en hel råtta, ibland en halväten. 🙄

Helgen har inte alls gått i tvättens tecken. Jo, jag vet, jag skulle ju. Nu har jag i alla fall fått ner den i tvättstugan, återstår bara (”bara”) att sortera upp den i högar och börja mata tvättmasken. Och ta upp den torra tvätten som hänger i torkrummet sedan lång tid tillbaka… Jag gjorde ett par Fynd där i morse, då jag var hårt drabbad av ingenting-att-ta-på-mig. 🙂

Det ska visst regna hela dagen idag, och inte lite heller. Det har redan börjat regna, med våldsamma skurar emellanåt. Jag blev sjöblöt av att bara ta mig till och från bilen, och det gäller de flesta på jobbet i morse. Nåja, vi behöver regn – och det är perfekt jobbväder! Jag hade förstås gärna stannat kvar hemma med soffa-filt-bok-TV, men man kan ju inte få allt.

UPDATE
Vädret under helgen har varit oväntat fint! Soligt och blåsigt, perfekt torkväder – om jag hade tvättat… 🙄


*) ”Får” är kanske fel ord, det är snarare så att jag försöker hinna kolla om hon bär något i munnen när hon vill in. Det är inte alltid jag lyckas hindra henne.