Matsedel

Matsedel v 36

Måndag
Ugnskorv m mos
Ugnskorv m ugnspot

Tisdag
Pizza
Yoghurt & smörgås

Onsdag
Rester
Färdiggrillat o potsallad från affären

Torsdag
Stekt fläsk m löksås o pot
Grillkorv m bröd

Fredag
Rester

OK, en snabb matsedel för denna vecka, trots att jag inte alls vet vad jag kommer att handla när jag väl tar mig till affären. Inte idag, i alla fall, för regnet står som spön i backen – och då klarar jag mig med det jag ”nödhandlade” igår. Korv har jag hemma, så dagens middag var snabbt påhittad. Den kan förstås ändras till ”korv o makaroner” också, vi får se vad jag känner för när jag kommer hem. 😉

UPDATE
Matsedeln gick åt skogen, förstås. Pizzan jag planerat till tisdag gick inte att fixa utan ost, och jag handlade inte förrän på onsdag. Då spräckte jag matsedeln igen, genom att köpa förföriskt doftande butiksgrillade revben och en oväntat god potatissallad. Sedan gav jag upp mina försök att hålla mig till shoppinglistan, och slängde en förpackning grillkorv + korvbröd i varuvagnen… 🙄