Allmänt

Freeedag

Så har ännu en vecka gått! Ja, OK; det är bara fredagsmorgon när jag skriver det här, men ni förstår hur jag menar. Nu svishar det bara till, så är jag hemma igen och kan göra helg ta itu med tvätten!

Något måste ha gått fel när jag handlade tidigare under veckan. Jag har middagar kvar att laga?!? Det hör till ovanligheterna, det brukar snarare vara tvärtom. I och för sig kan jag hinna avslå alla middagar när det väl är dags att laga till dem, med motiveringen att jag inte känner för just den maten just den dagen eller så.

För att avrunda bloggupplevelsen för er, kan jag lägga till att jag just nu lyssnar på ”Den bästa mamman” av Aimee Molloy. Sådär: nu har jag skrivit om 1) helgplaner/tvätten, 2) mat/middag och 3) läsa/lyssna. Dagens inlägg är fulländat! 😆

UPDATE
Jag glömde ju 4) vädret! 😳 Dagens väder är grått, med regnskurar, men jag har hört rykten att det kommer att klarna upp framåt dagen. Vi får väl se.

2 kommentarer på “Freeedag”

  1. Man måste räkna in bade torsdag kväll och fredag som en del av helgen.
    Annars är den ju helt orimligt kort…
    Ha en trevlig helg iaf!

    1. Åh, långhelg varje helg?!? Det låter helt OK för min del!

      Trevlig helg på dig, du också!

Kommentarer är stängda.