Allmänt

Tisdagstisdag

Idag är jag rätt i tiden – rätt veckodag, rätt datum, rätt plats. 😆 Vanligtvis är jag helt fel ute, om inte fel datum så åtminstone fel veckodag – ibland t o m fel månad!

Jag var och handlade igår; nytt rekord med en HISKELIG slutsumma och hela baksätet fullt av kassar. 😯 Det tog lite tid att bära in allt från bilen, men jag hade ju hela kvällen på mig…

Senare under kvällen hade jag så ont i knäna, när jag låg ner på TV-soffan (!!!) att jag var tvungen gå och ta mig en extra värktablett. Idag kan jag gå, men inte mer än nätt och jämt. Nå, jag vet vad det beror på och det går över så småningom.

Veckans middagar är räddade, de flesta i alla fall. Jag har redan börjat planera vilka skafferifynd jag ska kombinera in i de gamla vanliga rätterna. *he he* Det kan bli lite underliga lunchlådor – om A vill ha, annars får jag väl äta dem själv. Det beror på vad jag stoppar i maten.

Jag har börjat lyssna på ”Person okänd” av Susie Steiner. Just nu kan jag inte avge något omdöme om boken, då jag lyssnat typ 10 minuter. 🙄 Jag behöver komma in bättre i historien innan jag kan säga om den är bra eller inte.

UPDATE
Jag glömde ju berätta om vädret: soligt i morse, nu lite mer mulet, men trots det flera plusgrader! Snön smälter undan i en rasande fart, nu är t o m min isknöliga gata, som varit rena rama hinderbanan, framtinad och ev även avsopad.

Däremot tar det längre tid på gården, där finns fortfarande gott om is, men inte alls lika mycket som förut. Björkarna och garaget skuggar när solen är framme, så det går långsamt att få helt snöfri gård. Men när plusgraderna håller i sig även under natten så går det fort.

Bredvid husväggen, strax nedanför altantrappan, har det börjat grönska. Froppisen tuggar i sig gräs som en ko på grönbete 😉 men har inte spytt inomhus – än. Hon gillar fortfarande att ge sig ut på nattliga promenader över skaren, hon måste ju vakta sitt revir. Tänk om någon annan katt skulle få för sig att komma in på hennes område!