Matsedel

Matsedel v 40

Måndag
Pyttipanna/ Varmkorv m bröd

Tisdag
Kycklinggryta m ris
Rester

Onsdag
Rester
Kycklinggryta m ris
Varm korv m bröd

Torsdag 
Isterband m pot
Rester
Kycklinggryta m ris

Fredag
Rester
Isterband m pot
Rester

Sådärja! Veckans matsedel fixad, men som vanligt kan den ändras, beroende på vad jag får tag i när jag handlar. Idag kunde jag inte bestämma mig för vad jag skulle välja, så det blir en överraskning när jag kommer till affären. Huvudsaken är att det ska gå fort att laga, det är det viktiga idag.

UPDATE TISDAG
Jag fick förskjuta rätterna en dag, men jag har hemma det som behövs. Återstår bara att idas laga till dem… Kycklinggrytan ser jag just nu som ett oöverstigligt hinder, men det känns nog bättre när jag väl kommer igång.

UPDATE FREDAG
Den där kycklinggrytan satt långt inne, men till slut blev den av. Jag försökte verkligen komma undan den så länge som möjligt, men den blev – förstås – god när jag väl gjort den.