Allmänt

Lite nyheter, minsann

Jag kikar på vad som är nytt i uppdateringen som gjordes igår. Tyvärr är det ”bakom kulisserna”, så det är bara jag som ser ändringarna, men en del intressanta saker har kommit till. En vacker dag kanske ni får se vad som går att göra, ifall jag känner för att släppa loss inspirationen. 😉

Det mesta är sig likt, precis som resten av min tillvaro. Idag är jag på plats på kontoret – äntligen! – så jag får träffa folk, göra utskrifter och slå i pärmar. 😆 Det har rasslat in en hel del ärenden medan jag varit på annan plats, men dels har vi kort dag idag, dels ska jag jobba på kontoret på fredag (när ingen annan gör det…) och dels har jag inga jobba-hemifrån-dagar alls nästa vecka, så jag blir nog klar i tid även denna gång.

I morse hann jag knappt hit innan första besökaren dök upp. Eftersom jag fick besked att jag hade besök medan jag stod och brottades med kaffemasken – som inte ville ge mig något kaffe – så förstod min besökare att stryka mig medhårs. Jag är verkligen ingen morgonmänniska, men det gick bra: jag bet ingen. 😉

Min matsedel är rejält uppfuckad, jag minns inte ens vad jag tänkt laga den här veckan, men gör fynd i kylen allt eftersom. Planen för idag är majsgryta, men jag kan hinna ändra mig – flera gånger. 🙄 Rätt som det är kanske jag åker till V och äter, bara för att jag är så himla less att laga mat. Speciellt att laga mat åt bara mig själv. Boooring snoring.