Allmänt, Foto

Ajdå

Jag har gjort bort mig – ordentligt! Nå, inget är så illa att det inte går att rätta till, men det kan ta ett bra tag innan allt är åter i gamla hjulspår. Läs: mycket extraarbete för mig för att jag trodde jag var smart… 🙄 Ja, ja. Det är inte så illa som det låter, bara en del extrajobb för mig. Hoppas bara att jag blir klar idag, så jag kan njuta av ledigheten och slipper ta itu med det jobbet när jag kommer tillbaka igen.

Det har blivit kallare, nu är det runt -15 grader. Inget snöfall, utan klar himmel med både stjärnor och fullmåne (även om den börjar bli lite naggad i kanten nu). Froppisen stenvägrar att gå ut i kylan, så jag har skurat kattlåda mitt i natten, då hon råmade som värst åt mig att hon var nödig och inte ville gå i den sunkiga kattlådan – eller ut. 😆 Japp, kattslav är rätt titel!

Ifall jag blir dålig på att höra av mig här under ledigheten, så passar jag på att önska alla mina läsare/ följare en riktigt God Jul!

UPDATE

Det är ju årets mörkaste dag idag! Jag hann ändå se solen nästan sega sig upp över horisonten – men inte riktigt. Om inte bergen varit i vägen, så kanske… Ja, ja – nu går vi mot ljusare tider! Snart går solen inte ner alls.

2 kommentarer på “Ajdå”

 1. Ha en riktigt God Jul och ett Gott Nytt år.
  Så hoppas jag vi ses snart – eventuellt redan i början på det nya året.
  Då hoppas jag att få testa skidföret på de norra breddgraderna!
  Kan vi beställa massor av nysnö fram till dess
  och sedan uppehåll och ca -5 grader???

  1. Det går inte så bra med din beställning hittills: klar himmel och -27. Skitväder, inte skidväder. 😉

Kommentarer är stängda.