Allmänt, Foto

Typiskt mig

Till slut tog shoppingivern över och jag gjorde mig av med ett par presentkort jag samlat på mig. (För en gångs skull hann de inte bli för gamla, vilket är det vanligaste vad gäller presentkort jag fått. 😳 ) Jag gick in på en nyflyttad affär (OK, det är ett tag sedan de flyttat till nya lokaler, men jag har inte hunnit dit sedan flytten) och spanade in deras handväsksortiment.

Min vana trogen kunde jag inte välja mellan två färger, så jag köpte båda färgerna av en liten väska 🙄 plus en annan, lite större, modell. Några halsband slank också med, när jag ändå var där. 😉 När jag satt hemma på kvällen kom jag på att prova om de små väskorna rymde Det Allra Nödvändigaste – men det gjorde de inte!?! 😯

Alltså, de rymde precis min mobil och möjligen hade jag fått ner någon nyckelknippa också, men cigg & tändare plus två nyckelknippor hade inte gått ner i väskan när mobilen var där. Planen var ju att använda de små som ”fickor” under sommaren, då kjolar/ klänningar oftast inte har just fickor, och jag behöver ha med mig ett fåtal saker till och från jobbet.

Ja, ja. Jag har redan planerat vilken väska jag ska ta istället, när jag far dit under lunchen och gör ett återköp på de två små väskorna. 😉 Det fanns flera olika modeller och storlekar, men bara en av varje, så jag hoppas den jag planerat att byta till finns kvar. Läs: jag får shoppa två dagar i rad! 🙂 Och den här gången ska jag prova stoppa grejer i väskan redan i affären!

UPDATE
Jajamensan, den tilltänkta väskan fanns kvar! Jag slog till på en blå liten väska jag kollat på redan igår, men valde då istället två små väskor, en svart och en orange. Nu är de inbytta, och jag fick pengar tillbaka! Hmmm, vad ska jag köpa för dem…? 😉 (Ett hett tips är MAT, då jag inte handlat på hela veckan.)