Allmänt, Katter

På vift

Jahaja. Nu är det Siri som är på vift. Hon har varit ute hela natten och syntes inte till i morse. Nå, det går ingen nöd på henne – hon har säkert hittat något intressant och kommer hem när det passar henne. 😉 Jag är inte orolig. Nu vet jag ju att hon hittar hem.

Min matsedel har spårat ur ordentligt, även denna vecka, men så gör jag ju jämt. 🙄 Jag har fortfarande inte handlat, så det börjar vara hög tid för det nu. Dock finns ännu en maträtt eller två att fixa till av det jag har hemma, så jag kan skjuta upp handlandet ännu mer. Att handla mat är nästan lika tråkigt som att vika tvätt.

Fredag, ljuvliga fredag! Enda smolket i glädjebägaren är att jag hade fredag redan igår, så det blir en lååång vecka, det här. 😉 Jag är ju jämt dagvill, men ibland åt fel håll. Idag ska jag börja förbereda måndagen lite grann, då datasystemet vi (oftast) jobbar i ska uppdateras och kommer att vara stängt några timmar. Då hinner jag göra några utskrifter jag kommer att behöva på måndag, och lite annat smått & gott.

Planerna för helgen är inte spikade än, det beror lite på vad andra har för sig. 😉 Jag kommer kanske att få testa farthållaren ännu mer, när jag nu äntligen hittat den, eller varför inte GPS:en? Igår provade jag, för skojs skull, att ställa in B:s adress i farthållaren, när jag stod på tomgång hemma på gården. Det gick bra, och jag stängde av bilen.

I morse startade jag bilen, slog av radion (jag hatar glättig morgonmusik före morgonkaffet på jobbet), backade ut från gården – och då började bilen prata åt mig?!? ”Ta vänster och sedan vänster igen när vägen tar slut” tyckte den jag skulle göra. Hahaha – den vill guida mig till B! 😆 Jag har tydligen lyckats ställa in GPS:en, fast jag inte alls ska åt det hållet den här helgen. Nu ska jag försöka lista ut om B:s adress går att spara som ”favorit” så jag – nästa gång jag far till henne – får höra vilken väg GPS:en tycker jag ska ta. Spännande! 🙂

UPDATE
Siri kom förstås in när jag var hem på lunchen. Det är ingen fara med katterna längre, de hittar – och kommer – hem.