Allmänt, Foto

Förskott

OK, jag blev – inte helt oväntat – firad i förskott av min chef och mina kollegor när vi hade planeringsdag igår. 🙂 Nu har jag ännu en mjuk och fin kattkudde, en exklusiv anteckningsbok och ett gäng supergoda chokladpraliner.

Idag dök tårtorna (som jag och A beställt) upp. Eller, det var jag som beställde och A ville hänga på, men nu har hon blivit sjuk så hon kan inte vara med under fikat. Synd, men det är sådant som händer. Hoppas hon får en fin födelsedag i alla fall! (Hon fyller idag.)

Vi jobbplanerade hela dagen igår (utom A, som var sjuk redan då) vilket gör att jag har ett långt och innehållsrikt protokoll att skriva idag. 😳 Det var förträffligt att ha planeringsdag i Fallet, då högvattnet sprutade dimridåer av vatten med vinden (det blåste ganska hårt) och vi fick ett rum helt för oss själva. Förra gången vi planerade där hade vi en stuga, men nu satt vi i huvudbyggnaden, som avdelat ett rum åt oss. Lunchen var tyvärr renskav, som jag inte är särskilt förtjust i, men jag åt och blev mätt ändå, utan att klaga. (Blir jag bjuden så äter jag det mesta.) Till eftermiddagsfikat hade vi prinsesstårta! 🙂

Idag är det kort dag, p g a pingstafton imorgon, och jag har en del att ordna innan jag kan gå hem. De tär ju så att vi får sluta tidigt ”om arbetet så tillåter”, och av någon konstig anledning tillåter alltid arbetet det. 😉

Jag har snackat med A och B om nästa helg, och ska boka hotell och bord på restaurang idag – om inte från jobbet, så hemifrån. Måste även kolla var det finns parkering för hotellets övernattande gäster, då vi har minst två bilar.

2 kommentarer på “Förskott”

Kommentarer är stängda.