Allmänt

Nedslående

Det var en nedslående upplevelse att prata med försäkringsbolaget. Trots att min Pärla var en Riktig Pärla, så får jag ändå inte speciellt mycket för den. Inte alls så mycket som jag skulle vilja ha (förstås) utan ett sorts snittpris på exakt så gamla bilar av just min modell. *deppar*

Nå, jag ska inte hänga läpp. Synd, bara, att jag måste skuldsätta mig ännu mer än jag räknat med. Badrummet, sofforna och så en ny bil. Som dessutom inte kommer att vara sprillans ny, utan ny-för-mig.

Det finns ändå hopp. Killen från försäkringsbolaget är inte otrevlig (annat än att han inte värderar min Pärla lika högt som jag) utan vi har snackat en del om vad jag kan och bör sikta på istället. Det löser sig nog.

Jag har ändå dragit ut på pinan lite grann, och bad att få fundera till imorgon innan jag tackar ja till hans bud. Måste hinna kolla vad just den kontantinsatsen ger för månadskostnad på respektive bil jag spanat in.

[tags]försäkringsbolag, slutbud[/tags]