Foto, Katter

Uppsökande verksamhet

Så här är det (vilket alla kattägare redan känner till): när en katt behöver kräkas, söker den upp en matta att göra det på. Inte vilken matta som helst, utan den dyraste/nyaste/största/mest svårtvättade (välj valfritt ord).

När jag kom hem från jobbet möttes jag av det här redan framför dörren (jag hann inte ens in):

Den röda pilen visar grässtrået som froppisen kräkt upp, den gröna pilen visar övriga lämningar från samma leverans.

Detta på en matta jag hängt upp för att torka på broräcket. Antingen har den blåst ner, eller också (vilket inte skulle förvåna mig) har den blivit nedriven för att den passar så bra att kräkas på. *gaahhh* *sliter mitt hår i förtvivlan*

Vad som inte syns på bilden är de två andra mattorna jag också har utomhus. Men de är 1) gamla och 2) ännu skitigare, så på dem är det inte lönt att kräkas. Det ser matte ändå inte….

Ibland önskar jag att jag inte var djurvän. 🙄

[tags]kattrackor, kattkräk, dörrmatta[/tags]

2 kommentarer på “Uppsökande verksamhet”

    1. Min behöver också tvättas nu, men jag har den ändå bara ute. Till sommaren – om den överlever vintern – får jag försöka gnugga fram katten i mönstret igen. 😉

Kommentarer är stängda.