Allmänt

Leeedig

Nu har jag kollat med mina medarbetare om det är OK att jag är ledig ons-tors, och det hade de inget emot. Ingen annan hade sökt – eller tänkt söka – ledigt de dagarna, så jag töjer ut trettonhelgens ledighet lite grann! 🙂 *hoppar och studsar av lycka*

Ja, jag kollade med chefen också, men hon får ursäkta – jag kollar med mina kollegor först och främst. Vi täcker alltid upp för varann, eftersom här alltid måste vara folk på plats (vår avdelning stänger aldrig, vilket en del andra avdelningar kan göra, t ex under sommarsemestern eller mellandagarna).

Nu återstår att se om (och när) jag hinner klämma in en träff med några götalänningar, förutom att jag planerar en resa mot kusten för att bl a köpa ny klöspåle åt katterna. Detta eventuellt kombinerat med att pussa smågossar, beroende på ort, dag och tid. 😉

Sedan behöver jag städa/ tvätta/ diska också, men det finns alltid kvar att göra. Det är sådant arbete som aldrig tar slut.

[tags]semester[/tags]

4 kommentarer på “Leeedig”

 1. Trettondagshelgen, den firar jag inte i år. Däremot så firar jag jul 2 gånger 🙂
  Det första och vanliga 24/12 och den nya (ovanliga) börjar jag att fira på fredag.
  Ukraina är Ortodox och dom firar jul den 6-7/1 😉

  1. Häftigt! Har de tomte också eller ”kommer han under natten” och lämnar julklapparna, utan att visa sig, alltså?

   1. Dom har inte en jultomte. Dom har Fader Frost… Av en händelse så ser han likadan ut som vår tomte 😉
    Jag vet faktiskt inte om han kommer nattetid eller inte. Det måste jag fråga om 🙂
    Men jag vet att dom inte har julgran, dom har nyårs träd 😀
    Den ser också exakt likadan ut som vår gran, det måste vara en tillfällighet 😀

Kommentarer är stängda.