Allmänt, Foto

Färdig

Sådärja, nu är bron färdig! Rejäla räcken och ett nytt nedersta trappsteg gör den ordentligt uppdaterad. Nu ska bron och trappan hålla för mig, att klättra upp- och nedför utan krycka till hjälp! 🙂

Jag är smått sugen på att ta ledigt på onsdag eller torsdag eftermiddag, för att åka till matmarknaden i L och köpa eclairer…. *drömmer mig bort* Ja, det finns förstås annat att köpa också, men det är eclairerna jag minns bäst från senaste gången jag var dit. Matmarknaden har varit inställd i ett par år, som så mycket annat, men är tillbaka i år igen.

Då skulle jag även hinna förbi till optikern och hämta mina nya glasögon, och dessutom bara behöva köra bil under dagtid. Kanske ett besök hos B med familj också? Tja, den som lever får se – jag har inte sökt ledigt än. Matmarknaden pågår onsdag-lördag, men jag går helst en vardag, då det är lite mindre folk att trängas med.

Jag har fått en massa små äpplen av F, som jag övningskör med. De har ett äppelträd (eller två?) på gården och har fått massor av äpplen i år. De är inte stora, ungefär som pingisbollar, så det blir MYCKET skalande för att få ihop en äppelpaj. Planen var att skala äpplen framför TV:n, men det går inte när jag ser ”Outlander”. Det händer alldeles för mycket i varje avsnitt för att jag ska kunna släppa på uppmärksamheten ett enda ögonblick. 😉

I morse kom jag ihåg att betala räkningarna, som jag skulle tagit itu med redan i fredags. Nu kan jag sova lugnt på nätterna igen! De flesta räkningarna går faktiskt via autogiro, så jag behöver inte tänka på dem, men jag har ett par stycken som kommer i postlådan varje månad. Allt jag har kvar på kontot nu, kan jag shoppa för! 😉 (Mat, tvättmedel, toapapper, tanka bilen, m m – inte så rolig shopping alla gånger, men nödvändig.) (Men inga kläder! Absolut inga kläder! Jag har ett berg av ovikt tvätt med oväntade fynd att ta hand om först!)

Veckans matsedel höll igår och möjligen idag. Det finns lax kvar, men jag kanske tar den till lunch istället för middag. 🙄 Jag får se hur jag gör. I vilket fall som helst behöver jag handla, frågan är bara om jag ska göra det idag eller skjuta på det ännu en dag eller två? Spännande fortsättning i nästa nummer. 😉

2 kommentarer på “Färdig”

    1. Tack, jag är helnöjd med bron!
      Äpplena är fortfarande oskalade… Få se om jag får ihop en äppelpaj eller om den stannar på idéstadiet. 😉

Kommentarer är stängda.