Allmänt, Foto

Äntligen onsdag!

2016-02-03 07.59.31En kall och klar morgon, med både dimbank och moln som tornar upp sig bakom de riktiga bergen på andra sidan älven. Jag glömde kolla hur många grader det är, men ca 10-15 minusgrader, skulle jag tro.

Det märks tydligt hur mycket ljusare dagarna blivit, bara sedan jul! Redan vid 7 på morgonen börjar det ljusna ordentligt och det är inte längre mörkt när jag kommer hem – det dröjer faktiskt ganska länge innan det blir mörkt på kvällen.

Det börjar vara dags att plocka bort julbelysningen, eller hur? 😆

[tags]ljusare tider[/tags]

2 kommentarer på “Äntligen onsdag!”

  1. Eftersom jag var sjuk hela julen fick vi aldrig upp något julpynt. Tråkigt på sitt sätt, men efter jul kändes det väldigt skönt att inte ha något att plocka ner. Häromkring är det många som har belysning kvar ute.

    1. Det är samma här: många som har kvar belysningen utomhus. Jag är nog den sista med belysningen inomhus också. 😉

Kommentarer är stängda.