Allmänt

Väntat besök

Jag lekte själv ”väntat besök” igår, då jag drog iväg till K för att träffa delar av syrrans familj. K åker tillbaka till USA imorgon, och H ska till England samma dag, och jag ville gärna hinna träffa dem innan dess. Jag hade en del ärenden att fråga om och diskutera också.

Under färden roade jag mig med att lyssna på de nya skivorna jag köpt till bilen. Ja, det var ett set med 3 CD:ar, som visade sig vara perfekt bilkörningsmusik. Nu hann jag bara höra på två av skivorna, så jag har den tredje kvar till någon annan rallarsväng. 😉

Jag behöver tvätta. Verkligen. OK, jag är inte på något sätt utan kläder, men det har samlat ihop handdukar och lakan. Bara därför har nu höstregnet börjat: inga stora mängder utan det droppar lite grann mest hela tiden. Nå, jag kan torka inomhus, men just lakan vill jag gärna torka ute. De luktar ju så gott då!

Nu börjar större delen av arbetsstyrkan vara tillbaka på jobbet. Inte på vår avdelning, men det är bara en vecka kvar tills semesterfirarna kommer tillbaka! Jag körde förbi en av dem igår, men iddes inte tuta – ville inte skrämma henne eller hunden efter den smala vägen. Hon såg säkert ändå att det var jag, hon känner igen min bil.

Sent igår kväll släppte jag in froppisen, som stod och skrek ute på altanen. Sedan stod hon och skrek bredvid dörren och ville gå ut igen, så jag kollade noggrant när jag öppnade dörren. Jodå, hon hade lagt en råtta i min rökstol och var SÅ stolt över bytet! Jag fick klappa och berömma henne (och slänga råttan)… Hon är ju snäll, som vill dela med sig. 😳