Allmänt

Kämpar vidare

Jag har fortfarande inte gjort någon matsedel, men planen är att jag handlar först och sammanställer någon sorts matsedel sedan. Ungefär. Att göra en matsedel underlättar vardagen betydligt, och minskar min impulsshopping i mataffären. Det är så lätt hänt att jag bara sveper förbi hyllorna med färdiglagat och slänger ner något i vagnen, och hips vips är min lunch/ middag klar! 😳

Under helgen har jag inte gjort något alls av betydelse. Mest bara legat som en död sill på soffan och antingen sett TV eller lyssnat på ljudbok (just nu ”En cirkel av sten” av Elly Griffiths). Visst hade jag behövt både tvätta, diska och städa – och handla! – men jag orkade inte. Jag har inte ens kammat mig på hela helgen.

B fyllde år igår, väldigt ojämna år, men ändå. Jag skulle – som vanligt – swisha pengar till henne, men det gick inte?!? Provade även med A, för att se om det var B:s mobil det var fel på, men tydligen var Swish nere under en tid. När jag provade igen, ett par timmar senare, gick det bra!

UPDATE
Jag glömde ju berätta att det är Världens Bästa Jobbväder idag! Regnet vräker ner och smattrar mot fönstret, och det är inte en blå fläck på himlen. Det enda som kunde gjort dagen bättre hade varit att få stanna kvar hemma på soffan, med froppisen på magen, men jag kan ju inte få allt. 😉

UPDATE 2
Om jag inte ballar ur ännu en gång (projektet har tidigare stannat på tankestadiet) så ska jag koka palt idag! 🙂 Det hade jag tänkt göra under helgen, men så rann all iver ut i sanden… Inte för att jag är ivrigare idag, men något måste jag ju äta. Och då har jag palt att steka imorgon!