Allmänt

Firande

Det blev 89-årskalas för mig igår, samt för A som jag inkallat. När farbror K fyller år måste vi fira – vem vet om han får fira ännu en födelsedag? Anyway, det bjöds på tårta (prinsesstårta från konditoriet bredvid mitt jobb) och kaffe, och så satt vi länge och samtalade om smått och gott vid fikabordet.

K:s kusin M, som bor på en annan avdelning på samma äldreboende, kom vankades med sin rullator. Hon är 92 år, snart 93! En riktig krutgumma som har både ben och hjärna och sitt goda humör i behåll. Annars brukar det – tyvärr – vara så att om benen funkar så hänger inte huvudet med eller tvärtom.

Jag hade tagit ledigt från jobbet hela måndagseftermiddagen och det verkar som att de andra på jobbet klarat sig utan mig de timmarna. 😉 Ingen ser särskilt utsjasad ut idag. Annat än jag, då, men det är ju min vanliga uppsyn. Speciellt på jobbet. 😆

UPDATE
Det är roligt nästan jämt. Speciellt när jag idag – nästan framme i september – får veta att jag använt fel veckolista sedan i maj. Jaaa-happ. Det är bara att rätta bakåt i tiden. Hur okul som helst, men det är åtminstone inte mitt fel. Det är ändå jag som får rätta felet?!? 🙄

Jag har glömt att ge er dagens väder: soligt och förhållandevis varmt! Just som jag hunnit ställa om mig till varmare kläder kommer en sista omgång av sommaren, men bara ett par dagar. Hösten är på stark frammarsch här.

På altanen har det så smått börjat virvla gula björklöv när det blåser. Gräsmattan är nog friserad för sista gången den här säsongen och blommorna på altanen har inte lika mycket knoppar nu. Nåja, det är ju tidens gång. Jag får vara glad så länge det inte är frost.

2 kommentarer på “Firande”

  1. Högsommarvärmen kom tillbaka här i några dagar. Galet varmt.
    Panik! Jag som städat undan det mesta av sommargarderoben…
    ”Tur” att man sitter inomhus och nästan fryser inne på kontoret 🙂

Kommentarer är stängda.