Allmänt, Foto

Trevande

Sommaren gjorde ett trevande försök att komma tillbaka igår kväll. Det var soligt och vindstilla, nästan så jag blev sugen att ta med mig en cider ut på altanen. Sedan blev det snabbt kallare igen, när solen försvunnit bakom taket till äldreboendet här bredvid. Nåja, vädret var skönt så länge det varade.

Angående cidern jag köpt, så slog jag till på flera olika smaker en gång när jag var och handlade. (Jag behöver väl inte skriva att det förstås var alkoholfria flaskor?) Tänkte testa vilken smak som är mest somrig, men så försvann värmen. 😳 Nu ligger flaskorna i kylen och hånar mig, men det kommer väl någon mer solig dag då jag har tillfälle att prova? Annars får jag prova dem utan sommarkänsla, det går ju också att göra.

Bara så ni vet, så är jag inte alls avundsjuk på personen som jobbar på den lilla plattformen vid kyrktornet. Jag får svindel bara av att titta på kranen… 😯 Hemma har jag en trappstege att klättra på när jag ska nå något högt uppe, men där klarar jag nätt och jämt att gå ända upp på andra trappsteget. Tur att jag är hyfsat lång! 😉

För att trösta mig över att semestern är slut, har jag istället fått en ordentlig shoppingiver som jag släpper loss online…! Härligt, härligt, men farligt, farligt! Jag har hittills beställt: kläder, film & musik*, och smycken. Återstår väl bara skor och handväska – men det ska jag fixa IRL nästa helg. 😉

Gårdagens tänkta middag, förresten: den stekta korven med potsallad. Den får bli dagens middag istället, då jag glömt bort annat jag hade i kylen, som behövde ätas upp först. Ett problem mindre att fundera över! 😆


*) Jag känner mig lite gammaldags som köper filmer på DVD och musik på CD-skivor (till bilen) istället för att använda Netflix och Spotify, men jag håller mig till det jag begriper (och har råd med).
Det känns inte värt att betala för Netflix varje månad för att se en eller två filmer någon gång när jag har tid och lust.
Jag vet inte heller om/ hur jag kan koppla mobilen till bilstereon för att lyssna på Spotify de gånger jag inte lyssnar på bok, d v s när någon annan åker med. Till böcker använder jag hörlurarna, men då är jag själv.
Jag är inte teknikfientlig på något vis, men ids inte anamma allt som dyker upp. Lägger mitt krut där jag behöver det istället.