Allmänt

Uppföljning

För de som undrar över hur det står till med min rygg idag, så är svaret att den är helt OK. Jag körde lite avslappningsövningar när jag kom hem från jobbet (läs: sov på soffan en stund) och idag är ryggen bra! 🙂

Lunchen blev en orgie i yoghurt och leverpastejsmörgås, med en utsvulten katt vid min sida. Ja, jag lovar; hon var helt och hållet utsvulten. Bara EN påse blötmat i skålen, plus en full skål torrfoder, fanns att tillgå. *fnys* Som om hon skulle nöja sig med sådant när det finns färskt pålägg på köksbordet! Bortskämd? Jomenvisst. 😳

På måndag kommer M tillbaka efter semestern. Jag och min kollega Å har funderat på att strö rosenblad från trapphuset fram till hennes kontorsdörr och så ställa en flaska champagne på skrivbordet… 😉 Ovanpå högen med hennes ogjorda (mestadels besvärliga) ärenden, som vi beslutat att hon får ta hand om själv… 😆